“Alles komt goed”

Soms is alles wat je wilt horen, gewoon dat alles goed komt.

Met momenten kan het mij allemaal wat te veel worden, simpelweg omdat ik soms compleet het overzicht kan verliezen. Het overzicht over alle verschillende gebeurtenissen, over zorgen en angsten. Op die momenten kan ik niet slapen van de drukte in mijn hoofd. Dat zijn vaak momenten dat ik mijn toevlucht zoek in muziek, vaak is dit muziek met troostende teksten. Laatst hoorde ik op de radio een nummer van Jaap Reesema langs komen, “Alles komt goed”. 

Het nummer voelde als troostend en warm aan. Het inspireerde mij dan ook om een schilderij en gedicht te maken, over geborgenheid.

Dit schilderij beeld een vrouw gedragen door een Adelaar uit. De warme, zachte, maar ook veilige en krachtige uitstraling van dit schilderij geeft weer wat ieder mens bij tijd en wijlen zoekt in het leven. Namelijk: veiligheid en liefde. Deze dingen heb ik dus ook beschreven in het gedicht bij de afbeelding.

Ik hoop hiermee woorden en beeld te hebben gegeven aan de behoefte van veel mensen.

Hieronder staat een link naar het nummer van Jaap Reesema

Categoriesblog

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.