Ongelukje

Afgelopen weekend ben ik flink onderuit gegaan. Ik heb hierbij een blessure opgelopen aan mijn pols, in ieder geval voor een week heb ik gips gekregen, as maandag hoor ik hoe verder. Ik voel me een echte brokkenpiloot.

Het vallen is duidelijk een probleem, waar ik naar moet kijken hoe dit op te lossen. Helaas is het voor nu een feit dat ik in het gips zit en de dingen dus veelal lopend zal moeten doen. Want ja.. rollen met 1 hand wordt toch lastig, omdat ik dan alleen maar rondjes kan rijden 😉

Het nadeel van het (in feiten) geen kant uit kunnen is dat ik ga zitten malen. Dat maakt dat ik veel zit te denken aan mijn ongeluk en mijn leven dat compleet is veranderd. Zelfs mijn kleding keuze moet ik er op aanpassen dat mijn lichaam haar beperkingen heeft gekregen. Ik moet bijvoorbeeld wijdere broeken (het liefst) met elastiek dragen, omdat dit makkelijker aan-en uit te trekken is. Schoenen moeten stevig zijn, maar als deze veters hebben krijg ik ze dan weer niet zelf aan. Met mijn broeken moet ik dan ook weer rekening gaan houden met mijn brace die er overheen moet kunnen.

Die brace heb ik vandaag voor het eerst gezien, althans een voorbeeld van het soort dat ik zal krijgen. Brace is eigenlijk niet helemaal het goede woord ervoor; het is namelijk meer een soort beugel. Het eerste wat in mij opkomt, als ik moet uitleggen hoe het er ongeveer uit ziet, is het soort beugel dat Forrest Gump droeg. Ik moet zeggen dat ik wel schrok toen ik het voorbeeld zag. Het is namelijk niet echt een modebewust soort hulpmiddel.

Al met al een bewogen weekje weer. Nu dus maar op naar een rustig weekend, vol gezelligheid. Maak er wat moois van!

Bij deze nog een realistisch beeld van hoe het eruit zal gaan zien

Categoriesblog

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.