Positief en Negatief

Ik heb afgelopen weekend een negatieve corona test uitslag gekregen. Goed nieuws dus. Ik voel me nog niet helemaal lekker, maar begin gelukkig wel wat op te knappen. Blijkbaar zat er ook nog een buikgriepje dwars. 

Ik denk zelf dat alle stress rondom mijn fysieke problemen mij wat te veel is geworden de afgelopen weken. Meestal zegt mijn hoofd op een gegeven moment dat de energie op is, maar als daar te lang geen ruimte voor is, trapt het lijf vanzelf wel op de rem. Zo is is het nu dus ook even.

Dat het nu wat minder gaat hoeft niet per se slecht te zijn. Ik moet nu even verplicht rust nemen. De ziekenhuis afspraken verplaatsen en aan mezelf denken. Dat kan best wel eens goed zijn. Ik had de laatste tijd nogal de neiging op de automatische piloot door te gaan, en dat is niet altijd even handig. Dan komt er vanzelf een moment dat ik te moe wordt, en zelfs de automatische piloot wil dan een paar dagen vrij đŸ˜‰

Ik heb dus besloten het allemaal ietsje anders aan te gaan pakken. Deze week laat ik even geen ziekenhuis afspraken doorgaan. Wat mij vroeger erg hielp, was een week-overzicht. In de vorm van een agenda of weekplanner. Vanmiddag heb ik dus een agenda besteld. Zodat ik het overzicht wat meer kan houden en mezelf dus niet opnieuw zal gaan overvragen. Ik zal iedere maandag even met mijn woonbegeleiding gaan zitten om de week door te bladeren en te kijken wat wel-en wat niet te doen. Mijn eigen overzicht laat namelijk soms wat te wensen over. 

In de herkansing zeg ik dan maar! 

Categoriesblog

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.