revalidatie en verhuisplannen

Over een week heb ik mijn gesprek bij de revalidatie arts. Ik vind het erg spannend, omdat er nog veel onduidelijk is over mijn komende revalidatie. Mijn orthopeed benoemde dat hij voornamelijk hoopt dat ik weer manieren leer vinden om meer te bewegen, zonder te veel pijn en dat ik met mijn zenuwpijn om zal leren gaan. Dit hoop ik zelf natuurlijk ook. 

Maar op wat voor manier zal dit vorm gaan krijgen? Zal ik intern gaan revalideren of zal ik in dagbehandeling gaan? Dit zijn twee vragen die veel door mijn hoofd spoken. 

Daarnaast sta ik op een wachtlijst voor onderzoeken naar EDS. Ik ben een tijdje geleden doorverwezen naar het Erasmus mc hiervoor. Ik hoop heel erg dat ik dit niet heb, maar mocht dit wel het geval zijn zal hier in de revalidatie ook rekening mee gehouden moeten worden. Helemaal aangezien ik vrij vaak last heb van gewrichten die hun eigen leven leiden, en de verkeerde kant uit schieten. Uit de kom dus.

Ik grap wel eens met mensen dat ik een lijstje zou moeten maken van al mijn lichamelijke gebreken. Maar serieus.. Het komt me onderhand flink mijn neus uit allemaal. 

maar goed… klaag-uurtje is weer voorbij, tijd voor wat positiviteit!

Mijn mogelijke verhuizing wordt misschien vervroegd, aangezien er zeer binnenkort een plekje vrij komt. Daarover hoor ik volgende week woensdag meer, dan mag ik namelijk komen kijken. Vriendlief gaat mee naar de kennismaking en bezichtiging, ik kan niet wachten!

Het zal wel een flinke overgang zijn, aangezien ik over ga van studio-appartement, naar een kleine studio. Dus geen eigen keuken meer en wat minder ruimte. Maar dat is ook prima. Ik ben onwijs benieuwd naar hoe het eruit zal zien. Leuk vooruitzicht dus.

Categoriesblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.