Update

Even een update:

Ik ben kortgeleden van start gegaan met 2/3 keer in de week naar fysiotherapie te gaan, ipv 1x per week. Dit is behoorlijke verandering en ik moet zeggen; het bevalt goed. 1x in de week heb ik bekkenbodem fysiotherapie en 1 a 2 keer per week ben ik aan het fitnessen bij de praktijk. Vooral het fitnessen begin ik echt leuk te vinden. Het geeft een kick om te merken dat ik bijvoorbeeld meer kracht in mijn armen aan het krijgen ben. Behalve de fysio therapie, ben ik ook begonnen iedere dag een half uur te fietsen op mijn hometrainer. Ook dit bevalt erg goed. 

Naast alle fysieke activiteiten ben ik momenteel veel bezig met mijn creatieve hobby’s. Ik ben dus veel aan het schilderen en dichten. Ook ben ik van plan het keyboard spelen weer op te pakken en de komende tijd staan er ook een heel aantal ziekenhuisbezoeken gepland, kortom veel bezigheden. 

Het is heerlijk om bezig te zijn met verschillende activiteiten (mits ik deze goed dozeer). Het enige nadeel is dat ik hierdoor minder toe kom aan het bloggen. 

De blogs, afgewisseld met tekst/uitleg bij kunstprojecten, zullen nu dus 1x per week (aan het einde van de week) verschijnen. 

Categoriesblog

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.